U bent hier

7 x kiezen voor keyware

1. Kwaliteit PRIMEERT

Keyware geeft haar klanten de keuze uit een uitgelezen assortiment aan betaalterminals uit geselecteerde partnerships met technologiepartners en transactieverwerkers. Wat betreft betaalterminals heeft Keyware hiervoor overeenkomsten afgesloten met enkele wereldspelers. Door hun grootte en specialisatie garanderen deze bedrijven een voortdurende investering in vernieuwing en kwaliteit en hanteren ze strenge normen inzake kwaliteitscontrole. Bij Keyware worden deze toestellen nog eens uitgebreid getest vooraleer ze bij de klant worden geïnstalleerd. Doordat Keyware niet gebonden is aan één soort toestel of leverancier wordt de klant op elk moment een kwaliteitsvolle terminal aangeboden. Op het gebied van transactieverwerking biedt Keyware een model aan waarbij meerdere transactieverwerkers gekoppeld worden om aldus bijkomende redundantie en betrouwbaarheid te garanderen.

  • PayFix: ons gamma toonbankterminals. Klein, design of supersnel...
  • PayAway: ons assortiment draagbare terminals. Storingsvrij en voordelig afrekenen aan tafel of op terras, Bluetooth ipv GPRS of GSM
  • PayMobile: onze mobiele betaalterminals. Reken ter plaatse af bij de klant!
  • Pay-e: betaaloplossingen op maat van uw webwinkel
  • Pay-m: handige én veilige betaaloplossingen voor betalingen per GSM of Smart Phone
  • PayService: geoptimaliseerde verwerking van uw betaaltransacties met Visa, MasterCard, Maestro, V-Pay, BMMC-EMV, JCB, Amex,... 

2. Voordelige prijs

Naast de kwaliteit is de kost van haar betaalinfrastructuur een belangrijk argument voor de klant. Hierbij wordt rekening gehouden met de totaalprijs over de looptijd van de overeenkomst. Dankzij haar gestroomlijnde infrastructuur, wendbare organisatie en haar overeenkomsten met diverse wereldspelers op het gebied van elektronisch betalen slaagt Keyware erinom een gepersonaliseerde betaaloplossing aan te bieden tegen scherpe voorwaarden. Dit uiteraard voor zowel traditionele betaalomgevingen met betaalterminals als voor e-commerce of m-commerce toepassingen. 

3. Service op maat

Standaard biedt Keyware haar klanten een vlotte en snel toegankelijke helpdesk. Onze reactietijden behoren tot de beste in de sector: 94% van alle problemen wordt telefonisch opgelost. Voor klanten die ook een supersnelle interventie ter plaatse willen, kan hiervoor een bijkomende serviceovereenkomst afgesloten worden. Voor wie een terminal huurt, zorgt Keyware ervoor dat het toestel automatisch beantwoordt aan de vereiste wettelijke normen en aanpassingen. Het grote verschil tussen huren of kopen! 

4. Flexibiliteit

Bij de ondertekening van een contract wordt onmiddellijk opgenomen wanneer het installatieteam het best bij u langskomt. Gaat uw zaak of dienst pas op een latere datum open, dan kan u kiezen voor een uitgestelde installatie. Gaat het over de vervanging van een ander betaaltoestel, dan vult Keywares interventieteam alle nodige documenten voor de klant in en zorgt Keyware ervoor dat de eventuele verbrekingsvergoeding (uitgedrukt in aantal maanden huur) geheel of gedeeltelijk gecompenseerd kan worden door gratis huur bij Keyware. Zo betaalt u als klant nooit tweemaal.

5. Toekomstgerichtheid

Wat betreft betaalterminals raadt Keyware aan om te kiezen voor een huur in plaats van een koopformule. Dit biedt de beste garantie en de laagste aanpassingskosten op het gebied van al of niet bij wet verplichte upgrades en het up-to-date houden van uw toestel. Bovendien kan op die manier eenvoudig worden overgestapt van het ene naar een ander type toestel, naargelang uw veranderende behoeftes of technologische evoluties.

Ook op het gebied van transactieovereenkomsten laat kan u bij Keyware kiezen uit de formule die best bij u past, en dit laten evolueren met uw activiteiten: wordt u betaalomgeving veeleisender, dan kan u zelfs kiezen uit een combinatie van verschillende transactieverwerkers. Als dynamisch bedrijf brengt Keyware regelmatig nieuwe diensten of producten op de markt waarvan haar klanten optimaal kunnen profiteren.

6. Duidelijk overeenkomsten

Keyware kiest voor duidelijke en transparante overeenkomsten en kiest voor een langdurige relatie met haar klanten. Zo is een hoogwaardige service standaard in de prijzen inbegrepen, en kan een apart contract worden afgesloten voor klanten die service op maat wensen. Zo voorkomen handelaars onverwachte kosten bij interventies of herstellingen.

7. Belgisch bedrijf

Met meer dan 20.000 nieuwe klanten blijft Keyware een van de sterkste groeiers op de Belgische markt. Dagelijks stappen nieuwe handelaars, vrije beroepers, ondernemingen, overheidsinstellingen of andere organisaties over naar Keyware omwille van de duidelijke en duurzame voordelen van haar producten en dienstverlening!