U bent hier

Over Keyware

PayService transactieplatform

Keyware is dé specialist inzake verhuur en verkoop van betaalterminals (Ingenico, Worldline, Verifone,...) en het regelen van uw betaalontvangsten via debet- of kredietkaart (Bancontact, Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, JCB, Diners Club, American Express, Union Pay, elektronische maaltijdcheque,...). Door haar aanwezigheid in België, Frankrijk en Duitsland, haar meer dan 20.000 succesvolle klanten op de thuismarkt en jarenlange wereldwijde relaties biedt Keyware u het beste alternatief aan fantastische voorwaarden.

Keyware staat model voor een strak en efficiënt bedrijf met een passie voor elektronisch betalen, waarbij u als klant centraal staat in onze dienstverlening.

Keywares PayService transactieplatform vormt de link tussen de terminalleveranciers, transactieverwerkers, betaalschema’s, telco-operatoren en de uiteindelijke klanten.

De modulaire opbouw van het platform zorgt ervoor dat het in zijn eenvoudigste opstelling kan gebruikt worden voor protocol- en transactieconversie. Hierdoor kunnen vlot nieuwe types van terminals in de markt gezet worden en kan Keyware als dusdanig snel en kostenefficiënt inspelen op nieuwe trends : betaalterminals kunnen op die manier geconnecteerd worden met zowat elke acquirer en zowat elk betaalschema.

Keyware transactieplatformIn zijn uitgebreide modus wordt het platform aan de klantenzijde opengesteld voor diverse toepassingen, gaande van betaalterminals tot websites, mobiele telefoons, ERP-systemen, PDA’s etc. Hiermee verwerft Keyware het beheer over een groter deel van de “value chain”. Het voordeel voor de klant spreekt voor zich : verschillende vormen van betalingen kunnen via 1 betaalpartner worden uitgevoerd of de betalingsverwerking kan gesplitst worden over verschillende transactieverwerkers (redundante betaaloplossingen). Aan de zijde van de acquirers (zoals Visa of MasterCard) neemt Keyware een groter deel van de dienstverlening op zich. Voor Keyware betekent dit meer controle op de “value chain” en de mogelijkheid tot een beter geïntegreerde dienstverlening naar haar klanten.