U bent hier

Gereglementeerde informatie

PERSBERICHT                                                                                        

28 januari 2016

Keyware laat steden en gemeenten besparen op betaaltransacties

Brussel, België – 28 januari 2016 – Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) geeft vandaag toelichting bij de opmerkelijke stijging van het aantal stads- en gemeentediensten die zich in 2015 aansloten bij Keyware voor het verwerken van hun betaaltransacties.

Meer en meer stads- en gemeentediensten maken de overstap naar Keyware voor het beheer van hun elektronische betaaltransacties. Hierbij gaat het niet alleen over de traditionele loketten die men aantreft op het stad- of gemeentehuis, maar ook over o.a. musea, OCMW’s, politiediensten, sportinfrastructuren etc.

Keyware is al meer dan 5 jaar een vaste partner voor heel wat steden en gemeenten, en kan mede dankzij die verworven inzichten een gepaste betaaloplossing bieden voor de diverse diensten. Deze gespecialiseerde aanpak leidt bij diensten die al beschikken over een betaalterminal tot kostenbesparingen variërend van 20 tot zelfs 50%. Enerzijds komt dat door een betere afstemming van de betaalterminals en –abonnementen op de actuele noden, maar anderzijds ook door het plaatsen van performantere toestellen en het leveren van een aangepaste service.

Voor wie nog geen betaalterminals heeft, realiseert Keyware efficiëntieverbeteringen van meer dan 20%. Deze worden voornamelijk gerealiseerd door een snellere afhandeling en inning van betalingen, het reduceren van fouten met wisselgeld en een betere en snellere registratie van betalingen. Bovendien zorgt de installatie van betaalterminals voor een verhoging van de algemene veiligheid en het wegnemen van risico op vals geld.

Onder de nieuwe klanten van 2015 bevinden zich o.a. Doornik, Edingen, Ath, Knokke, Koksijde, Oostduinkerke, Fléron, Dilbeek, Scherpenheuvel, Veurne, Farciennes, Wezembeek-Oppem, etc.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com. 

Voor bijkomende informatie, contacteer :    

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com
www.keyware.com