Logo Keyware Terminals and tra
29 januari 2019

Belgocatering


Belgocatering, een van de meest prominente uitbaters van bedrijfsrestaurants, is beloond voor de manier waarop de cateraar het de klanten makkelijk maakt om cashloos te betalen.

Belgocatering

Prominente uitbaters van bedrijfsrestaurants

Belgocatering is al meer dan 25 jaar actief in de sector van “food & hospitality services”. Het bedrijf baat de bedrijfsrestaurants uit voor bedrijven als Telenet, Deloitte, KPMG, PWC, KBC en Brussels Airlines en verzorgt ook de catering van tal van hoogwaardige evenementen.

In de bedrijfsrestaurants zet Belgocatering er hard op in om het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om te betalen. Het bedrijf is erin geslaagd om in enkele jaren tijd het aantal betalingen met cash geld terug te dringen tot zo goed als nul. Zowel aan de bemande kassa’s als aan de zelfbedieningskassa’s worden betalingen met bankkaarten of maaltijdcheques-kaarten gepromoot.
“Snelheid is erg belangrijk voor een vlotte bediening in de bedrijfsrestaurants. En elektronisch betalen gaat beduidend sneller dan cash. Door die manier van betalen te promoten, slaan we twee vliegen in één klap: hoe minder cash we in de kassa’s hebben, hoe groter de veiligheid.”
Carmen Swinnen, chief hospitality consultant bij Belgocatering
Het partnerschap met Keyware voor de verwerking van elektronische betalingen is bij Belgocatering een doordachte keuze: de terminals werken vlot en ook de service is uitstekend.
“We zijn onder de indruk van de inspanningen die Belgocatering doet om cash te bannen. Het is bovendien een klant die veel flexibiliteit nodig heeft. Ze moet op korte termijn kunnen schakelen, bijvoorbeeld als er in een bedrijfsrestaurant een extra kassa bij komt om de toestroom van lunchende medewerkers vlot te kunnen verwerken. Door heel snel extra terminals te leveren, spelen we in op die nood.”
Joris Maes, CCO Keyware

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com
www.keyware.com
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253