Logo Keyware Terminals and tra
29 januari 2019

DSM Keukens


DSM Keukens, het bekendste familiebedrijf van de Belgische keukenmarkt, is in de bloemetjes gezet voor de manier waarop het elektronisch betalen stimuleert.

DSM Keukens

DSM Keukens, het bekendste familiebedrijf van de Belgische keukenmarkt

DSM Keukens is een bekende naam in Vlaanderen. Het verhaal van het familiebedrijf begint al kort na de Eerste Wereldoorlog, met een bescheiden winkel in ijzerwaren op de Markt in Nevele van Honoré De Geetere. Onder impuls van dochter Antoinette breidt het productaanbod gevoelig uit. Het bedrijf is nu in handen van haar zoon Koenraad De Schepper en Fabienne Martens.

De lange geschiedenis van DSM Keukens betekent niet dat het bedrijf niet mee is met zijn tijd. Wie bij DSM Keukens een keuken bestelt, kan ter plaatse erg makkelijk al een voorschot betalen dankzij de mobiele terminals van Keyware. Het bedrijf maakt het haar klanten op die manier erg makkelijk om de betaling in orde te brengen.
“Nog altijd weifelen veel handelaars voor ze hun eerste betaalterminal in huis halen. Zeker handelaars die vooral kleine of net erg grote bedragen binnenkrijgen. Nochtans blijkt uit onderzoek dat de meerderheid van de klanten wel degelijk liefst met de kaart betaalt. DSM Keukens heeft dat goed begrepen.”
Joris Maes, Keyware
Omdat DSM als invloedrijke keten resoluut voor de betaalkaart kiest, krijgt ze van Keyware de Premium Customer Award. De keuze voor Keyware bij het uitvoeren van de strategie was snel gemaakt.
“Keyware levert net als wij hoogwaardige materialen van topkwaliteit aan een aantrekkelijke prijs. Diezelfde filosofie maakt dat de keuze voor Keyware voor onze betaalterminals snel was gemaakt.”
Sofie De Schepper, DSM Keukens

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com
www.keyware.com
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253