Logo Keyware Terminals and tra

Account Manager Brussel - Wallonië - GH Luxemburg (m/v)

Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een Account Manager voor meerdere regio’s in Brussel, Wallonië en GH Luxemburg.

Functieomschrijving

Hou je van het uitbouwen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties?
Het meedenken met de klant en het aanbieden van de beste oplossing voor de klant stemt je tevreden?
Niet langer in ellenlange files maar actief zijn in je eigen regio en veel bij klanten zijn in plaats van in de firmawagen?
Zeer ruime autonomie en vrijheid binnen strakke processen met controle en dagelijkse coaching verhoogt je prestaties?

Dan is dit de job voor jou: het uitbouwen, beheren en uitbreiden van een eigen klantenportefeuille door middel van koude en warme prospectie in je regio.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste Account Manager met een sterke competitiedrang, passie voor sales, eerlijke verkoop en een gezonde portie ongeduld met een mature klantvriendelijkheid. De perfecte kandidaat beschikt over een aantal jaren ervaring en is niet bang van prospectie en deuren openen.  De target klanten zijn alle handelszaken zoals horeca, kledingzaak, thuisconsulent, toerisme en ontspanning, diensten, gezondheid (tandarts, dokter, ziekenhuis, ...), constructiebedrijven, vrije beroepen (advocaat, notaris, ...), kapper, schoonheidsinstituut, ...

Wij vragen een basiskennis van PC en internet en verwachten op wekelijkse basis rapportering van je prestaties.

Aanbod en voordelen

Wij bieden een vast basisloon aangevuld met een aantrekkelijk commissiesysteem (incentives voor week-, maand-, kwartaal- en jaarprestaties alsook een luxury incentive) met daarnaast extra-legale voordelen (firmawagen met tankkaart, maaltijdcheques, smartphone, ...) in functie van je resultaten.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in, voeg zeker je motivatiebrief en CV toe bij je kandidaatstelling.

7 redenen om bij Keyware te komen werken

  • Vorming
  • Doorgroeimogelijkheden
  • No-nonsense aanpak
  • Wederzijds respect
  • Innovatieve organisatie
  • Diversiteit
  • Professioneel- en persoonlijke ontwikkeling
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253