Logo Keyware Terminals and tra

Uitstekende betaaloplossingen

Keyware verzorgt vandaag voor meer dan 17.000 klanten hun betaalontvangsten via debet- of kredietkaart, zowel online als onsite. En dit binnen diverse sectoren.

Want een taxibedrijf heeft andere noden en behoeften dan een horecazaak, een dokter of een online shop. 
Keyware beschikt over uitstekende oplossingen voor klanten in volgende sectoren:

Vrije beroepen

Als dokter, dierenarts of apotheek is het voor u ideaal dat uw klanten onmiddellijk betalen. Dit vermijdt gedoe met wisselgeld en laattijdige betalingen en stelt u in staat om gemakkelijk, snel en veilig uw betalingen te ontvangen.

Horeca

Bent u een gepassioneerde kok met een eigen restaurant, runt u een hotel of bent u manager in een internationale horecaketen? Welke horecazaak u ook uitbaat, met een betaaloplossing van Keyware klopt de kassa steeds en (s)maakt u het verschil!

Retail

Welke handelszaak u ook heeft, het aanbieden van elektronische betalingsmogelijkheden aan uw klanten overstijgt het loutere gebruiksgemak. Elektronisch betalen zorgt er immers voor dat uw klanten meer kunnen spenderen en stimuleert impulsaankopen.

Overheden

Uit onderzoek is voorts gebleken dat 8 op de 10 Belgen liever betaalt met een betaalkaart dan contant. Dat geldt ook voor overheden: bij de diverse diensten in het gemeentehuis, bij de stedelijke kinderopvang, maar ook in het zwembad en het containerpark.

Garages

Als garage-uitbater moet u vaak grotere bedragen innen bij uw klanten. Als eigenaar of uitbater van een garage heeft u er dus alle belang bij dat uw klanten elektronisch kunnen betalen.

Huis-aan-huis

Of u nu taxichauffeur of verpleegster aan huis bent, waar u ook gaat, u wil dat uw klanten ter plaatse kunnen betalen. Waar u ook gaat, met Keyware heeft u overal uw kassa bij!
Keyware toestellen op jouw maat

Waarom voor Keyware kiezen?

  • Kwaliteit primeert
  • Voordelige prijs
  • Service op maat
  • Flexibiliteit
  • Toekomstgerichtheid
  • Duidelijke overeenkomsten
  • Europees bedrijf met sterke aanwezigheid op de lokale markt!

Ontdek de voordelen van een Keyware betaalterminal

 Contacteer ons vandaag nog voor uw persoonlijke betaaloplossing met uitstekende service!
“Met Keyware staat de betaling de dag na de aankoop al op de rekening.”
Katleen, Ducla Lichtadvies

U bent in goed gezelschap

Elke dag vertrouwen meer dan 17.000 klanten op Keyware. Dagelijks stappen nieuwe handelaars, vrije beroepers, ondernemingen, overheidsinstellingen of andere organisaties over naar Keyware omwille van de voordelen van haar producten en dienstverlening.
  
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253