Logo Keyware Terminals and tra
18 augus2022

Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC)


De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is het overheidsbestuur dat bevoegd is voor de Nederlandstalige gemeenschapsaangelegenheden in Brussel.

Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC)

Vlaamse Gemeenschapscommissie beloond met de Premium Customer Award van Keyware

De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is het overheidsbestuur dat bevoegd is voor de Nederlandstalige gemeenschapsaangelegenheden in Brussel.

Naast de 22 gemeenschapscentra maken ook de speelpleinwerking, de sportdienst en het jeugdcentrum Aximas gebruik van de betaalterminals van Keyware. Uit handen van Sales Manager Vlaanderen Fabrice Pauwels ontving leidend ambtenaar Eric Verrept hiervoor de Keyware Award Premium Customer.

Cashloze samenleving

Sinds 2019 heeft de Vlaamse Gemeenschapscommissie een raamovereenkomst met Keyware. Keyware werd verkozen omwille van de meest voordelige en economische offerte en dienstverlening op de markt.

Om de werking van de verschillende diensten te faciliteren wordt door de medewerkers veelvuldig gebruik gemaakt van de betaalterrminals. Naast de de betaalefficiëntie zijn er de andere voordelen zoals veilig betalen en het duidelijk overzicht van de transacties -hoe klein ook- voor de boekhouding.

De Vlaamse Gemeenschapscommissie is erkentelijk voor deze trofee omdat ze via deze lauwering ook haar belangrijke maatschappelijke opdracht in Brussel in de kijker kan zetten.


Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com
www.keyware.com

  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253