Logo Keyware Terminals and tra
  • by:
  • May 14th, 2018
  • Category: persbericht

Audi Frankrijk introduceert een nieuw online betalingskanaal dankzij slimme technologie


Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) informeert over de recente ontwikkelingen binnen haar dochtervennootschap Magellan SAS.

Audi Frankrijk introduceert een nieuw online betalingskanaal dankzij slimme technologie

Brussel, België – 14 mei 2018 – Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) informeert over de recente ontwikkelingen binnen haar dochtervennootschap Magellan SAS.

Om zijn klanten toe te laten zelf te kiezen via welke weg ze een betaling uitvoeren, lanceert de premium constructeur Audi Frankrijk een nieuw online betalingskanaal waarbij het mogelijk is een 100 procent elektrische SUV te pre-reserveren. Het is fabrikant Audi die in Frankrijk de primeur op zijn naam schrijft dankzij de technologie ontwikkeld door de onderneming Magellan.

Online bestellen en betalen: het is voor bijvoorbeeld elektronica nu al de eenvoudigste zaak van de wereld. Maar in de sector van de auto-industrie is het nog onontgonnen terrein. Bij de aankoop van een auto zijn zowel constructeurs als concessiehouders betrokken, hetzij producenten en verkopers. De websites van de automerken zijn er in de eerste plaats op gericht om potentiële kopers te verlekkeren door hen alle opties en specificaties van de nieuwste modellen te tonen. Toekomstige kopers kunnen er doorgaans een testrit reserveren of een offerte aanvragen bij de dichtstbijzijnde concessiehouder. Maar daar stopt het.

Met de introductie van dit nieuw betalingskanaal op het digitale platform myAudi, is Audi de eerste constructeur in Frankrijk die zich in het online avontuur stort. In een eerste fase wordt de technologie om online te betalen alleen gebruikt voor wie zijn volledig elektrische SUV uit het Audi e-tron-gamma al wil reserveren: toekomstige kopers kunnen als pre-reservatie al 2000 euro betalen. Later dit jaar komen er andere functionaliteiten om de digitale strategie van het merk uit te rollen.

“Deze belangrijke stap is nog maar de eerste van een grote innovatie op het vlak van online betaling. Zo zal het binnenkort ook mogelijk worden om vooraf het onderhoud van jouw Audi te betalen of om online een plaatsje te boeken op de evenementen van myAudi.”
Arnaud Richter, verantwoordelijke klantenplatformen en eCommerce bij Audi Frankrijk

De betaaltechnologie wordt beheerd door Keyware, de Belgische specialist in elektronisch betalen, en dat via haar Franse dochteronderneming, softwareontwikkelaar Magellan. Deze technologie garandeert absolute veiligheid van de transacties, wat fundamenteel is voor grote bedragen met deze toepassingen gepaard gaan.

“Audi maakt gebruik van SET2U, een platform dat het mogelijk maakt om van op elk toestel snel en veilig te betalen. Door de transacties, de bancaire verwerkingen en de autentificaties te bundelen, is een veel bredere functionaliteit mogelijk en is de betaling nog veiliger dan op andere platformen. Als we dit koppelen aan de technologie van SPLIT, beschikt de constructeur tevens over de mogelijkheid om aan klantenbinding te doen door het verlenen van een betalingsfaciliteit die erin bestaat een aankoop in twee, drie of vier termijnen te spreiden voor specifieke diensten zoals een onderhoudscontract of de onderdelen.”
Franck Willmann, CEO van Magellan

Keyware terminals

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir(at)keyware.com
www.keyware.com
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253