Logo Keyware Terminals and tra

Nieuws

Blijf up-to-date met ons

persbericht
  • September 17th, 2019

Koksijde evolueert naar cashloze gemeentediensten


De kustgemeente Koksijde gebruikt vandaag 14 betaalterminals van Keyware, één van de toonaangevende verdelers van elektronische betaalterminals in België.

persbericht
  • April 15th, 2019

Toeleverancier van EHBO-materiaal wint award voor elektronisch betalen


Het EHBO dienstverleningsbedrijf Medical Explorers Team, beter bekend als MExT, wordt deze maand gelauwerd voor de manier waarop ze elektronische betaalterminals gebruiken.

persbericht
  • March 20th, 2019

Kliniek Sint-Jan door Keyware in de bloemetjes gezet voor haar betaaltechnologie


De Kliniek Sint-Jan wint de Premium Customer Award voor de manier waarop ze haar klanten aanmoedigt om elektronisch te betalen.

persbericht
  • March 1st, 2019

Grootste West-Vlaamse Mercedes-dealer wint award voor elektronisch betalen


Groep Vereenooghe wordt gelauwerd voor de manier waarop het aanzet tot elektronisch betalen. Voor hun inzet om naar een cashloze samenleving te evolueren, kregen ze een award van Keyware, één van de leidende verdelers van elektronische betaalmogelijkheden in België.

persbericht
  • May 14th, 2018

Audi Frankrijk introduceert een nieuw online betalingskanaal dankzij slimme technologie


Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) informeert over de recente ontwikkelingen binnen haar dochtervennootschap Magellan SAS.

persbericht
  • January 6th, 2017

Webshop-app geeft kleinhandel slagkracht tegen internationale megawebshops


Overname EasyOrder door betaalspecialist Keyware maakt gepersonaliseerde webwinkels mogelijk

Tevreden klanten

Elke dag vertrouwen meer dan 17.000 klanten op Keyware omwille van de voordelen van haar producten en dienstverlening. U bent in goed gezelschap.
18 augus2022

Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC)


De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) is het overheidsbestuur dat bevoegd is voor de Nederlandstalige gemeenschapsaangelegenheden in Brussel.

8 juli 2022

BMW Discar


BMW Discar, met 4 concessiehouders in Wallonië, promoot al meer dan 7 jaar elektronisch betalen en zet zich in voor een cashloze maatschappij. Door het veranderende autolandschap leggen garages zich steeds meer toe op innovatie, efficiëntie en service.

29 mei 2019

Versuz en Moose Bar


Nachtclub Versuz en pop-up après-ski Moose Bar, worden beloond voor de manier waarop ze elektronisch betalen bij jongeren stimuleren.

  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253