Logo Keyware Terminals and tra
8 juli 2022

BMW Discar


BMW Discar, met 4 concessiehouders in Wallonië, promoot al meer dan 7 jaar elektronisch betalen en zet zich in voor een cashloze maatschappij. Door het veranderende autolandschap leggen garages zich steeds meer toe op innovatie, efficiëntie en service.

BMW Discar

BMW Discar wint award voor elektronisch betalen

BMW Discar - met 4 concessies in Wallonië – is een autodealer met grote reikwijdte binnen de regio. Zij kregen van Keyware een award voor de manier waarop het bedrijf aanzet tot elektronisch betalen en voor hun inzet om te evolueren naar een cashloze samenleving.

Met 4 verschillende vestigingen is de Discar Groep een gevestigde speler onder de autodealers in de regio. Om de klanten een perfecte dienstverlening te bieden, is de ontwikkeling van de Discar Groep gebaseerd op de implementatie van gerichte synergiën en het uitdragen van gemeenschappelijke waarden. Dienstverlening op maat en klantvriendelijkheid staan centraal binnen de onderneming. Om dit te realiseren wordt er al meer dan 7 jaar ingezet op elektronische betaalmogelijkheden. Dit maakt betalen voor de klanten alleen maar makkelijker.
“De Discar Groep werkt in een sector waar er gehandeld wordt met grote bedragen, zeker in het geval van een voorschot op een nieuwe wagen of een grotere herstelling. Voor een onderneming als Discar is het niet alleen veiliger maar ook veel efficiënter om elektronische betalingen aan te bieden. Wij zijn blij dat wij de Discar Group daarin kunnen faciliteren met onze technologie.”
Christelle Devos, Sales Manager Wallonië/Brussel/GD-Luxemburg bij Keyware

Cashloze samenleving

Om de klanten die steeds minder cash op zak hebben – een effect dat door de recente pandemie alleen maar versterkt werd – tot dienst te zijn, is elektronisch betalen meer dan ooit noodzakelijk volgens de Discar Groep.

De sterke inzet van de Discar Groep in een groeiende economische regio, wordt beloond met de Premium Customer Award van Keyware.


Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com
www.keyware.com

  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253