Logo Keyware Terminals and tra
  • by:
  • March 1st, 2019
  • Category: persbericht

Grootste West-Vlaamse Mercedes-dealer wint award voor elektronisch betalen


Groep Vereenooghe wordt gelauwerd voor de manier waarop het aanzet tot elektronisch betalen. Voor hun inzet om naar een cashloze samenleving te evolueren, kregen ze een award van Keyware, één van de leidende verdelers van elektronische betaalmogelijkheden in België.

Grootste West-Vlaamse Mercedes-dealer wint award voor elektronisch betalen

Vrijdag 1 maart 2019 - Groep Vereenooghe, de grootste Mercedes-Benz merkconcessiehouder van West-Vlaanderen, wordt gelauwerd voor de manier waarop het aanzet tot elektronisch betalen.

Voor hun inzet om naar een cashloze samenleving te evolueren, kregen ze een award van Keyware, één van de leidende verdelers van elektronische betaalmogelijkheden in België.
Met negen verschillende vestigingen is Groep Vereenooghe een sterke naam onder de West-Vlaamse autodealers. De Mercedes-Benz concessiehouder weet al drie generaties tegemoet te komen aan de noden van zijn klanten door constant te innoveren. Zo heeft de garage doorheen de jaren elektronische betaalmogelijkheden zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Volgens Groep Vereenooghe was dat een noodzakelijke stap om de klanten, die steeds minder cash op zak hebben, tot dienst te zijn. Waar de garage vroeger lang moest wachten op overschrijvingen van de Mercedes-liefhebbers, kan er nu ter plaatse erg snel een voorschot betaald worden via mobiele terminals. En dat loont. De sterke inzet van Groep Vereenooghe om naar een cashloze samenleving te evolueren, wordt nu beloond met de Premium Customer Award van Keyware.
“Een autodealer handelt elke dag in producten van grote bedragen. In een samenleving waar vandaag minder en minder cash circuleert is het daarom niet alleen noodzakelijk, maar ook veiliger om elektronisch te betalen. We zijn blij dat we met onze technologie Groep Vereenooghe daarin kunnen ondersteunen.”
Joris Maes, Chief Commercial Officer van Keyware
De verschillende veranderingen in het autolandschap verplichten garages om in te zetten op automatisering, snelle service en innovatie. Groep Vereenooghe slaagt daar momenteel goed in, onder andere door gebruik te maken van de diensten van Keyware.
“In een samenleving waar steeds meer auto’s worden gedeeld, moet je je zo aantrekkelijk mogelijk maken om auto’s te kopen. Daarom kiezen we als Mercedes-Benz concessiehouder graag voor de Mercedes onder de betaalterminals.”
Wendy Warnez, CFO van Groep Vereenooghe

Keyware terminals

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir(at)keyware.com
www.keyware.com
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253