Logo Keyware Terminals and tra
  • by:
  • March 20th, 2019
  • Category: persbericht

Kliniek Sint-Jan door Keyware in de bloemetjes gezet voor haar betaaltechnologie


De Kliniek Sint-Jan wint de Premium Customer Award voor de manier waarop ze haar klanten aanmoedigt om elektronisch te betalen.

Kliniek Sint-Jan door Keyware in de bloemetjes gezet voor haar betaaltechnologie

Woensdag 20 maart 2019 - De Kliniek Sint-Jan in hartje Brussel wint de Premium Customer Award voor de manier waarop ze haar klanten aanmoedigt om elektronisch te betalen.

Deze prijs wordt uitgereikt door Keyware, een van de toonaangevende verdelers van elektronische betaalterminals in België. «We zien dat onze patiënten steeds meer met hun bankkaart betalen. Slechts 25% van de betalingen gebeurt nog in contanten», verklaart Vic De Corte, afgevaardigd bestuurder van de Kliniek Sint-Jan.

De Kliniek Sint-Jan bestaat al sinds de middeleeuwen, maar is gelukkig met de tijd mee geëvolueerd. Begin 2019 zijn de Kliniek Sint-Jan en Keyware partners geworden, omdat Keyware het enige bedrijf was dat een End to End-betaaloplossing aanbood. Dankzij deze samenwerking kan de Kliniek meer betaalterminals aanbieden. 

“Overal waar de patiënt een betaling moet doen, zelfs voor kleine bedragen, staat een terminal tot zijn of haar beschikking"
Vic De Corte, afgevaardigd bestuurder van de Kliniek Sint-Jan

Deze oplossing biedt tal van voordelen. Omdat handmatig tussenkomen niet meer nodig is, is het nancieel beheer betrouwbaarder geworden en gebeuren er minder fouten. Er wordt ook tijd bespaard, zowel voor patiënten die niet meer eerst naar de bank hoeven te gaan om geld af te halen, als voor onze collega’s die geen contanten meer moeten beheren en zo meer tijd kunnen besteden aan de patiënten en aan andere zaken.

“ Wij zijn in de eerste plaats een lokale kliniek die verbonden is met en ten dienste staat van alle Brusselaars, en daarom willen we tegemoetkomen aan alle behoeften van de patiënten. Vandaag is het niet langer voldoende om enkel goede geneeskunde te bieden. We moeten ook verder denken dan dat om een totaalervaring te bieden, en dat omvat ook de betaalmogelijkheden voor onze patiënten.”
Vic De Corte, afgevaardigd bestuurder van de Kliniek Sint-Jan

Keyware terminals

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir(at)keyware.com
www.keyware.com

  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253