Logo Keyware Terminals and tra
  • by:
  • April 15th, 2019
  • Category: persbericht

Toeleverancier van EHBO-materiaal wint award voor elektronisch betalen


Het EHBO dienstverleningsbedrijf Medical Explorers Team, beter bekend als MExT, wordt deze maand gelauwerd voor de manier waarop ze elektronische betaalterminals gebruiken.

Toeleverancier van EHBO-materiaal wint award voor elektronisch betalen

Roeselare, 15 april 2019 - Het EHBO dienstverleningsbedrijf Medical Explorers Team, beter bekend als MExT, wordt deze maand gelauwerd voor de manier waarop ze elektronische betaalterminals gebruiken.

Betalingen op verplaatsing moeten doorvoeren, is dagelijkse kost bij MExT en dankzij draadloze elektronische betaalterminals is dit mogelijk. Hiervoor kregen ze een award van Keyware, één van de leidende verdelers van elektronische betaalmogelijkheden in België.
Al meer dan 25 jaar is het bedrijf uit Roeselare marktleider in het verdelen van eerstehulpmateriaal bij bedrijven, zoals verbandkoffers, pleistermateriaal, brancards,... Via bestelbusjes worden leveringen en check-ups bij bedrijven uitgevoerd. Betalingen kunnen hier rechtstreeks gemaakt worden. Deze evolutie is niet onlogisch in een samenleving waar we minder en minder cash gebruiken. Dankzij de elektronische betaalterminals van Keyware kunnen klanten de betalingen rechtstreeks uitvoeren met de kaart. De inzet van MExT om mee te evolueren naar een cashloze samenleving wordt nu beloond met de Premium Customer Award van Keyware.
“Dankzij deze mobiele betaalterminals moeten onze klanten zich uiteindelijk niet meer bezighouden met overschrijvingen of administratie. Juist omdat we alles meteen afhandelen. Dit zorgt er ook voor dat onze vertegenwoordigers bijvoorbeeld niet meer zoveel cash op zak moeten hebben.”
Geert Lafaut, CFO van MExT
Het Belgische bedrijf met hoofdzetel in Roeselare opereert niet alleen in België. MExT is ook actief in Nederland, Luxemburg en Duitsland. Ze voorzien maar liefst 325 000 bedrijven van EHBO-materiaal. Dat gaat dan bijvoorbeeld over beroepen met een hoger risico op arbeidsongevallen zoals schrijnwerkers, slagers, bakkers en aannemers in de bouwsector. Per maand worden er bij MExT gemiddeld 1000 transacties doorgevoerd in België.
“Wij merken dat ongeveer 90% van de betalingen in België met de kaart verlopen. Betalingen meteen doorvoeren zorgt ervoor dat bedrijven problemen met slechte betalers vermijden en dat hun boekhoudingen worden geoptimaliseerd. Daarnaast zetten we met Keyware in op de nieuwste technologiën in onze toestellen zodat we onze klanten op de beste manier ondersteunen in een wereld die voortdurend evolueert naar een cashloze samenleving.”
Joris Maes, Chief Commercial Officer van Keyware

Keyware terminals

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.


Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
President & CEO
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir(at)keyware.com
www.keyware.com
  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253