Logo Keyware Terminals and tra
29 mei 2019

Versuz en Moose Bar


Nachtclub Versuz en pop-up après-ski Moose Bar, worden beloond voor de manier waarop ze elektronisch betalen bij jongeren stimuleren.

Versuz en Moose Bar

Versuz en Moose Bar gelauwerd voor strijd tegen cash. Elektronisch betalen verzekert veiligheid tijdens nachtleven.

Nachtclub Versuz en pop-up après-ski Moose Bar, worden beloond voor de manier waarop ze elektronisch betalen bij jongeren stimuleren. “Elektronisch betalen maakt het nachtleven een pak veiliger”, stelt Yves Smolders van moederbedrijf Ad Events.

Zakkenrollerij en handtassenroof zijn twee van de meest voorkomende vormen van diefstal tijdens het nachtleven. Op stap gaan met een goed gevulde portemonnee vol cash geld gebeurt dus niet zonder risico. Dat beseffen ze ook bij Versuz, de bekendste nachtclub van Limburg, en Moose Bar, de popup après-ski bars die sinds kort in verschillende Vlaamse steden te vinden zijn.

Daarom besloot Ad Events, het bedrijf achter de twee feestconcepten, om cash geld overbodig te maken en elektronisch betalen te stimuleren. Daarvoor installeerden ze in hun etablissementen 38 mobiele betaalterminals van Keyware, één van de grootste aanbieders van elektronische betaalmogelijkheden. Omdat Ad Events elektronisch betalen inschakelt om de veiligheid te verhogen, beloonde Keyware het initiatief met een award.
“Je zou overal moeten kunnen uitgaan met niets anders dan een bankkaart. Als je die kwijt speelt, is dat geen drama. Dieven zijn er toch niets mee zolang ze je geheime code niet kennen. En je kan ze bovendien snel blokkeren. Bij cash geld ben je daarentegen alles kwijt. En feestvierders die enkel hun smartphone op zak hebben, kunnen contactloos betalen op de terminals. We zijn daarom blij met het initiatief dat Versuz en Moose Bar nemen om elektronisch betalen te stimuleren. Hopelijk nemen alle nachtclubs hier een voorbeeld aan.”
Joris Maes, CCO van Keyware

Cashloze samenleving

Feestgangers onthalen de elektronisch betalingsmogelijkheid met open armen. Eerder onderzoek wees uit dat 8 op de 10 jongeren amper nog cash geld op zak heeft. Iets wat ze ook in Versuz merken. Op tien jaar tijd zagen ze het aantal elektronische betalingen meer dan verdrievoudigen — intussen gebeurt al 35 procent van de betalingen niet langer met cash.

Keyware heeft de beste keuze aan betaalterminals

Of bel 0800 40 900

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde
Keyware Technologies
Tel: +32 (0)2 346.25.23
ir@keyware.com
www.keyware.com

  • Ikaros Business Park, Ikaroslaan 24, B-1930 Zaventem, T: +32 (0)2 346 25 23, F: +32 (0)2 347.16.88, info(at)keyware.com, BE 0449.832.253